ASIGURARI
ING, Allianz-Tiriac si Generali domina piata pensiilor private obligatorii Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a anuntat miercuri ca a validat peste 2,2 milioane de adeziuni la sistemul de pensii private obligatorii, in urma analizei celor patru rapoarte bilunare transmise de administratorii de fonduri in perioada 1 octombrie – 15 noiembrie. ING, Allianz-Tiriac si Generali ocupa primele trei locuri in topul administratorilor de fonduri de pensii private obligatorii, cu cele mai multe adeziuni valide.
Dezbatere publica: Transparenta sistemului pensiilor private Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a lansat in dezbatere publica norma privind obligatiile de raportare si transparenta in sistemul pensiilor private. Pot participa toti cei interesati.
Piata asigurarilor ar putea ajunge la 7,5 miliarde euro peste 10 ani Volumul de prime brute subscrise pe piata asigurarilor din Romania ar putea creste, in zece ani, pana la 7,5 miliarde euro, a declarat vineri Angela Toncescu, presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor. Potrivit acestui scenariu, ponderea asigurarilor de viata ar putea urca de la 18,5% in 2007 la 45% in 2017.ESRI

Top 5 articole cele mai ...
citeste mai multe stiri pe www.bursa.ro

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică