BURSE
Bursa a inchis ziua de joi in crestere usoara Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a incheiat sedinta de joi in crestere, cel mai mare avans fiind inregistrat de indicele BET, care arata evolutia celor mai lichide zece titluri listate. Valoarea schimburilor incheiate la BVB a fost de 58,61milioane de lei, echivalentul a 16,62 milioane de euro, 4,5% mai mult decat in sedinta precedenta.
Morgan Stanley va detine 5% din drepturile de vot ale Bursei de la Sibiu Banca de investitii Morgan Stanley International Holding a obtinut joi aprobarea Comisiei Nationale de Valori Mobiliare (CNVM) de a controla, in mod indirect, maximum 5% din drepturile de vot ale Bursei Monetar - Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS). De asemenea, CNVM a aprobat intentia Morgan Stanley de a prelua 50% din societatea de servicii de investitii financiare HTI Valori Mobiliare.
Bursa a urcat cu doar 0,01% in sedinta de marti Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a incheiat sedinta de marti in crestere cu doar 0,01%, in vreme ce titlurile societatilor de investitii financiare si cele ale societatilor lichide inregistrau pierderi. Valoarea schimburilor incheiate la BVB a fost de 49,5 milioane de lei, echivalentul a 15,43 milioane de euro, in scadere cu doar 1,8% fata de sedinta anterioara, cand valoarea tranzactiilor a fost de 50,45 milioane de lei.
O radiografie a recompensei unor CEOs si presedinti de companii de pe Wall Street Trei presedinti ale unora dintre cele mai mari companii de pe Wall Street au fost nevoiti sa demisioneze din cauza rezultatelor financiare slabe obtinute de catre companiile pe care le conduceau. Daca Robert Nardelli a fost criticat de catre investitori in principal pentru necorelarea dintre salariul sau exagerat de mare si performantele mediocre ale companiei, Stanley O’Neal a inregistrat la carma Merryll Lynch o pierdere de 7.9 miliarde de dolari doar in perioada 1 iulie – 30 septembrie 2007, in vreme ce Charles Prince a prezidat peste un Citigroup care a pierdut 6.4 miliarde de dolari in aceeasi perioada si asteapta pierderi aditionale de pana la 11 miliarde de dolari in perioada 1 octombrie – 31 decembrie anul curent.
BVB lanseaza prima sa campanie de publicitate Bursa de Valori Bucuresti a lansat, pentru prima data de la infiintarea sa, o campanie de publicitate al carei obiectiv este promovarea pietei de capital si incurajarea investitiilor la bursa, potrivit unui comunicat BVB remis HotNews.ro
Bursa a revenit pe plus dupa mai multe zile de scadere Bursa de Valori Bucuresti a revenit pe crestere, in ultima sedinta a saptamanii, dupa mai multe zile de scadere, societatile de investitii financiare si bancile aflandu-se si de aceasta data in topul lichiditatii. Valoarea schimburilor incheiate la BVB a fost de 55,90 milioane de lei, echivalentul a 15,43 milioane de euro, in scadere cu 15% fata de sedinta anterioara.
Liniste pe Forex si tensiune pe bursa din SUA (de Ovidiu Ciulina)  Temerile cu privire la inflatie nu s-au confirmat odata cu publicarea indicelui preturilor de consum aferent lunii trecute. Dolarul nu a avut miscari semnificative in raport cu celelalte valute, iar piata de capital a terminat ziua de tranzactionare pe minus.
BVB inchide saptamana pe minus Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a inchis saptamana pe rosu, pe o piata dominata de tranzactiile cu titlurile BRD, care au acoperit un sfert din lichiditatea totala. Valoarea schimburilor incheiate la Bursa a fost de 56,80 milioane de lei, echivalentul a 16,34 milioane de euro, in crestere cu 86,27% fata de sedinta de joi.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version