EUROFONDURI
Fonduri firme
Foto: Dreamstime.com

Start-up Nation 2017: S-a publicat lista aplicantilor cu punctaje si joburi promise

de CZ HotNews.ro
Ministerul pentru Mediul de Afaceri a publicat joi lista tuturor aplicantilor in programul Start-up Nation 2017, cu punctajele obtinute de fiecare in urma evalurarii automate si cu numarul locurilor de munca pe care au promis ca le vor crea.Banca Europeana de Investitii acorda Romaniei un imprumut de 1 miliard de euro pentru cofinantarea proiectelor de infrastructura de transport cu fonduri europene

de CP HotNews.ro
Miercuri, 19 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
Banca Europeana de Investitii (BEI) acorda un imprumut de un miliard de euro pentru cofinantarea proiectelor prioritare de infrastructura de transport cu Fonduri Structurale si de Investitii (EFSI) in valoare totala de 6,8 miliarde de euro, se arata intr-un comunicat de presa. Aceste proiecte urmeaza sa fie implementate pe intreg teritoriul Romaniei in perioada de programare UE 2014-2020.

Harta Start-up Nation 2017: Unde se duc ajutoarele nerambursabile de max. 44.000 Euro

de CZ HotNews.ro
Marţi, 18 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
8653 de firme au reușit punctaje finanțabile prin programul Start-up nation 2017. StartupCafe.ro a realizat o hartă pe județe a acestor beneficiari, pentru o vizualizare a distribuirii ajutoarelor de maximum 200.000 de lei în teritoriu.
Ilan Laufer
Foto: StartupCafe.ro

Ministrul Laufer: În 2018 garantez că va fi un nou Start-up Nation, atâta vreme cât este în programul de guvernare

de CZ HotNews.ro
Luni, 17 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
Firmele care vor contracta credite-punte in cadrul programului Start-up Nation, pentru acoperirea cheltuielilor curente pana la primirea transelor de ajutor nerambursabil  nu vor plati rate la banca, a declarat, luni, ministrul pentru Mediul de Afaceri. Ilan Laufer a dat asigurari ca in anul 2018 guvernul va orgaiza o noua editie a programului de ajutoare de maximum 200.000 de lei pentru micile afaceri, atat timp cat se afla in programul de guvernare.
Start-up nation 2017
Foto: Dreamstime.com

TOP Start-up Nation: Cati aplicanti finantabili sunt la tine in judet. Posibila suplimentare?

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Luni, 17 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
Bucurestiul are cei mai multi aplicanti in programul Start-up Nation, insa foarte aproape a venit judetul Cluj, desi are de trei ori mai putini locuitori decat Capitala. Date relevante privind mediul rural si mediul urban, mai apar intr-o situatie oficiala a Ministerului pentru Mediul de Afaceri, pentru finantarea de maximum 200.000 de lei de la stat pentru mici afaceri, publicata de StartupCafe.ro. Ministrul Ilan Laufer a mentionat ca va cere in Guvern majorarea partii de fonduri europene - mediul urban in fara de Bucuresi-Ilfov.
Startup Nation
Foto: Dreamstime.com

VIDEO Startup Nation 2017: Punctajul minim finantabil anuntat. Descarca sitenza oficiala a aplicatiilor

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Luni, 17 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
Afacerile finantabile in Programul Start-up Nation au minimum 90 de puncte, potrivit evaluarii automate in urma sesiunii de inscriere pentru ajutorul nerambursabil de la stat de până în 200.000 de lei, a declarat luni ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer.
Finantare firme
Foto: Dreamstime

Pe ce vrea sa cheltuiasca Guvernul taxele si impozitele platite de cetateni: 40.000 Euro pentru tineri care nu mai invata si nu au nici job - statul vrea sa-i faca patroni, cu fonduri UE. Liceul tehnologic conteaza

de CZ HotNews.ro
Luni, 17 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
Statul vrea sa acorde fonduri europene de pana la 40.000 de euro unor tineri care nu sunt incadrati in vreo forma de invatamant si nici nu lucreaza, bani cu care sa-si deschida mici afaceri. Cei care au urmat scoala profesioala sau liceul tehnologic, chiar si fara bacalaureat, ar urma sa fie avantajati. Informatiile apar in doua propuneri de ghiduri ale solicitantului pentru Programul Operational Capital Uman, lansate in dezbatere de autoritatea de management din subordinea Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene.
Startup Nation
Foto: Dreamstime.com

Aplicatia Start-up Nation s-a inchis: Cate dosare au fost depuse pentru cei până la 44.000 de euro promiși de guvern pentru mici afaceri

de CZ HotNews.ro
Vineri, 14 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
Aplicatia electronica pentru depunerea planurilor de afaceri la programul Start-up Nation s-a inchis, vineri, la ora 20.00, asa cum era prevazut de la inceput. Firmele mici si mijlocii infiintate dupa data de 30 ianuarie 2017 pot obtine ajutoare nerambursabile de la stat de pana la 200.000 de lei in program.
Ilan Laufer
Foto: StartupCafe.ro

Start-up Nation 2017: Ministrul Laufer isi prezinta scuze pentru mesajele contradictorii privind inscrierea. Top judete la aplicanti

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Vineri, 14 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, și-a prezentat scuze, vineri, pentru mesajele contradictorii pe care le-a lansat zilele trecute despre posibilitatea de a prelungi înscrierea în programul Startup Nation 2017, sesiune care se încheie vineri, 14 iulie, la ora 20.00. Bugetul alocat programului a fost depășit cu mult de sumele cerute în planurile de afaceri depuse deja, ceea ce face ca o nouă sesiune de înscriere anul acesta să fie aproape imposibilă.

Minister: Încă trei autorități de management acreditate

de CZ HotNews.ro
Joi, 13 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a anuntat joi finalizarea misiunilor Autoritatii de Audit a Curtii de Conturi pentru acreditarea a trei noi autoritati de management pentru fondurile europene, dupa trei ani si jumatate din perioada de programare 2014-2020.
Fonduri firme
Foto: Dreamstime.com

Start-up Nation 2017. Ministerul: Imediat dupa evaluarea dosarelor depuse si in limita resursei financiare ramase, vom organiza o noua sesiune de inscrieri

de CZ HotNews.ro
Joi, 13 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat anunta oficial ca, in actuala sesiune, ultima zi de inscriere in Programul Start-Up Nation este vineri, 14 iulie, ora 20:00, insa imediat dupa evaluarea dosarelor depuse in actuala etapa si in limita resursei financiare ramase va organiza o noua sesiune de inscrieri.
Startup Nation
Foto: Dreamstime.com

Programul Start-up Nation 2017: Rasturnare de situatie: Ministrul Laufer anunta că nu va mai prelungi înscrierea

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 12 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
UPDATE. Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, a declarat, miercuri, pentru StartupCafe, că renunță la a mai prelungi sesiunea de înscriere a firmelor în programul Start-up Nation 2017. Așadar, sesiunea actuală urmează să se închidă vineri, 14 iulie, ora 20.00, așa cum era stabilit inițial. Reamintim că miercuri Laufer anunțase pe pagina sa de Facebook prelungirea înscrierii, dar s-a răzgândit ca urmare a reacțiilor primite.
Banca Transilvania
Foto: Banca Transilvania

Start-up Nation: Banca Transilvania, CEC și BCR vor acorda credite-punte în program

de CZ HotNews.ro
Marţi, 11 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
​Banca Transilvania, CEC Bank și Banca Comercială Română vor acorda credite-punte firmelor beneficiare în programul Start-up Nation, fiind selectate ca bănci partenere, a anuntat, luni, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Creditele-punte îi vor ajuta pe beneficiarii care le solicită să își acopere cheltuielile curente din programul de finanțare până la eliberarea tranșelor din ajutorul de minimis de până la 200.000 de lei.
Fonduri europene
Foto: Dreamstime.com

LISTA Organizațiile care vor acorda max. 40.000 Euro românilor din străinătate, pentru mici afaceri în țară

de CZ HotNews.ro
Luni, 10 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
S-a publicat lista organizatiilor care vor gestiona fondurile europene din care vor fi acodate granuri de pana la 40.000 de euro fiecare unor romani care se intorc din strainatate pentru a face mici afaceri in Romania, prin programul Diaspora Start Up.
Fonduri europene
Foto: Pixabay

Fonduri UE: 25.000 Euro pentru someri si inactivi, sa-si deschida mici afaceri

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Luni, 10 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
Noi fonduri europene de pana la 25.000 de euro ar urma sa fie acordate unor someri sau persoane inactive din orase mici si sate, pentru a-si deschide mici afaceri, potrivit unei linii de finantare propuse de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPE).
Fonduri europene
Foto: Dreamstime

Start-up Nation 2017: 3 bănci s-au înscris să ofere credite-punte. În ce condiții s-ar prelungi înscrierea antreprenorilor în program. TOP judete la aplicatii

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Vineri, 7 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
Trei banci au depus oferte pentru a deveni partenere in programul Start-up Nation, prin care statul va acorda fonduri nerambursabile de pana la 200.000 de lei unor firme foarte noi. In privinta inscrierii antreprenorilor in programul de finantare, guvernantii nu exclud nici varianta prelugii sesiunii sau pe cea a organizarii uneia noi.
Ilan Laufer
Foto: StartupCafe.ro

VIDEO Start-up Nation. Ministrul Laufer, catre aplicanti: Sustin majorarea salariului minim. Nu vor fi greve in sistem / Impozitul pe cifra de afaceri nu e nici ca propunere

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Vineri, 7 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat si-a declarat, vineri, sustinerea pentru majorarea salariului minim brut pe economie din anul 2018. El a raspuns astfel unor eventuale ingrijorari pe care antrerenorii care au aplicat in programul Startup Nation le-ar avea viziavi de cresterea unor costuri in planurile lor de afaceri.
Start-up Nation 2017
Foto: Dreamstime

Inscriere Startup Nation: Cate dosare s-au depus in primele 3 saptamani

de CZ HotNews.ro
Joi, 6 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
In primele 3 saptamani ale programului Start-up Nation 4.389  de firme si-au depus planurile de afaceri pentru finantarea de pana in 200.000 de lei de la stat.
Fonduri europene
Foto: MorgueFile.com

Fonduri UE 2017: Cerere mare pentru banii europeni pentru afaceri neagricole la sate

de CZ HotNews.ro
Joi, 6 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a anuntat joi inchiderea sesiunii 2017 de depunere a proiectelor pentru fondurile europene de pana la 200.000 de euro, pentru mici afaceri non-agricole in mediul rural, ca urmare a numarului foarte mare de anreprenori care au solicitat banii.
Afaceri in apicultura
Foto: Pixabay

Fonduri UE pentru apicultori: Peste 21 de milioane de euro in anii 2017-2019

de CZ HotNews.ro
Marţi, 4 Iul 2017 Economie | EuROfonduri
Guvernul a publicat, marti, in Monitorul Oficial noul Program National Apicol, prin care cescatorii de albine din Romania vor avea la dispozitie fonduri nerambursabile de circa 97,6 milioane de lei (aproximativ 21,6 milioane euro) in anii 2017-2019.ESRI

Top 5 articole cele mai ...
citeste mai multe stiri pe www.bursa.ro

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică