​Uzina Dacia-Renault care produce Lodgy si Dokker in Maroc a livrat 100.000 de masini in cele 19 luni de cand e functionala, iar in prezzent a doua linie de asamblare este aproape gata, a spus intr-o discutie cu presa la Salonul Auto de la Frankfurt, Christophe Kugler, seful regiunii Euromed la Renault. El nu a dorit sa confirme ca urmatorul model ce se va adauga la Tanger este Sandero, insa presa franceza a scris ca productia va incepe in octombrie. Dacia a adus la Frankfurt versiunea facelift a lui Duster, model al carui pret porneste de la 10.490 euro in Germania.

Dacia Duster faceliftFoto: Hotnews

Uzina din Tanger a inceput productia in februarie 2012 si acum a ajuns la o capacitate de circa 30 masini/ora, maximul urmand a fi atins in viitor caand ar trebui sa ajunga la 60 masini/ora, scrie presa franceza.

Totusi, lucrurile nu par sa mearga extraordinar, iar vanzarile sunt usor sub asteptari

"In Maroc avem o linie de asamblare care produce Lodgy si Dokker, iar cealalta linie este pe cale sa inceapa si ea productia, dar nu am anuntat inca ce vom produce. Vanzarile de Lodgy si Dokker merg bine, am livrat 100.000 de la deschiderea uzinei, dar cifrele de vanzari sunt putin sub asteptarile noastre, din pacate. Asta se intampla din cauza situatiei grea din pietele occidentale, insa exista piete pe care aceste modele se vand mult mai bine decat ne-am fi asteptat, cum ar fi piata turca", spune Kugler, seful regiunii Euromed.

Citeste articolul complet pe 0-100.ro