Sa fii prima alpinista din lume care a incheiat circuitul Seven Volcanoes al celor mai inalti sapte vulcani de pe fiecare continent si prima alpinista din lume care a urcat pe Mount Sidley, cel mai inalt vulcan din Antarctica, toate acestea intr-o lista incredibila de recorduri alpine stabilite inca de la varsta de zece ani. Aceasta este povestea excelenta a Crinei Coco Popescu, relatata in interviul acordat in cadrul Ghidului Excelentei, un proiect Mercedes-Benz Romania.

Crina Coco Popescu - Vf. McKinleyFoto: Arhiva personala

Tanara speranta a alpinismului mondial, Crina "Coco" Popescu vorbeste despre ambitiile si dificultatile care i-au pavat drumul cu recorduri si inovatie in video-interviu.

Discutand despre excelenta si despre semnele ei, Coco sustine: "Sunt semne exterioare, care pot fi vazute de toti ceilalti, dar sunt si semne pe care ceilalti nu le pot vedea, cum ar fi linistea si multumirea oferite de intelegerea domeniului in care esti implicat (...). Se poate atinge un nivel de excelenta in orice domeniu!"

Materialul video cu Crinei Popescu completeaza seria de interviuri "Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei", in care romani de prestigiu vorbesc despre experientele si realizarile lor, considerate manifestari ale excelentei, ce amintesc de promisiunea lui Gottlieb Daimler - "The best or nothing".

Descopera povestea din spatele celei mai cunoscute alpiniste din Romania pe site-ul www.mercedes-benz.ro.