​Vanzarile de masini noi prin internet nu vor creste mult, mai ales ca achizitia unui autoturism implica multa emotie si cumpatarorii vor dori sa testeze in amanunt si nu sa cumpere cu un singur click, prin internet, a spus pentru HotNews, Dana Cortina, director al Porsche Inter Auto (PIA). De Black friday au fost vandute primele masini prin internet in tara, insa dealerii auto nu-si pot permite sa vanda decat foarte putine masini cu discount fiindca business-ul ar avea de suferit, a mai spus reprezentantul PIA la evenimentul de inaugurare a showroom-ului Bentley.

De Black Friday au fost vandute primele masini prin internet in tara si subiectului i s-a acordat mare atentie fiindca ideea este spectaculoasa, iar gandul ca poti cumpara o masina din fata PC-ului, adaugand-o la cosul virtual de cumparaturi, i-a uimit si infiorat pe multi.

Ce spune insa despre viitorul acestui tip de shopping cu totul special unul dintre cei mai experimentati oameni din industria auto romaneasca? Dana Cortina, director general al Porsche Inter Auto spune ca internetul este un domeniu in care dealerii auto au foarte mult de facut, insa vanzarile online pe scara larga sunt departe, din mai multe motive.

Citeste articolul complet pe 0-100.ro