​Executivii de top de la Ford sunt rezervati in declaratii atunci cand sunt intrebati de viitorul uzinei de la Craiova si refuza sa spuna care va fi al doilea model care se va alatura lui B-MAX, daca acest lucru se va mai intampla, asa cum a fost anuntat initial. In schimb, ei spun ca uzina din Romania este importanta si ca B-MAX este un produs fantastic, dar chiar si asa nu exista planuri pentru a-l exporta in SUA.

Test Drive cu Ford B-MaxFoto: Ford

“Ford Craiova produce motoare (1.0 EcoBoost si 1.5 EcoBoost – n.r.) si B-MAX. Nu vorbim acum despre produsele aditionale la care lucram (pentru aceasta uzina – n.r.), dar este o parte foarte importanta a portofoliului nostru”, a declarat Barb Samardzich, director operational al Ford Europe (COO), intr-o discutie cu cativa jurnalisti din Romania, dupa evenimentul de prezentare al noului Mustang la Barcelona, Spania.

Ea a spus ca B-MAX este un succes in Europa si nu sunt planuri concrete pentru a-l exporta in SUA sau alte tari in afara de pietele existente. Aceste declaratii vin in contextul in care productia a fost oprita temporar doua luni in 2013, din cauza cererii sub asteptari.

Citeste articolul complet pe 0-100.ro