Stiai ca poti castiga venituri suplimentare in timpul liber, conducand masina ta personala? Tot ce trebuie sa faci este sa devii sofer partener UBER! Poti incepe imediat, conduci cand vrei si cat vrei, si esti platit saptamanal. Si tu poti face parte din comunitatea oamenilor care pun orasele in miscare - inscrie-te acum!

5 motive sa conduci cu UBERFoto: Uber

Soferii parteneri UBER sunt oameni foarte diferiti: parinti, bunici, studenti, antreprenori, artisti - fiecare dintre ei are o poveste si un motiv pentru care alege sa conduca pe platforma UBER. Iar povestea lor poate fi povestea ta! Daca stai inca pe ganduri, gasesti mai jos 5 motive ca sa fii sofer partener UBER!

1. Castigi bani conducand masina ta, in timpul liber.

Masina ta personala este o investitie si unul dintre cele mai scumpe bunuri ale unei familii. Veche sau noua, masina mananca bani. La fel de bine insa, poate fi o sursa suplimentara de venit pentru tine! Daca alegi sa conduci cu UBER, castigi bani conducand pasageri la destinatie, in timpul tau liber. De exemplu, un sofer partener care conduce 4 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, castiga in medie 2500 de lei brut pe luna.

2. Iti faci singur programul

Daca alegi sa conduci cu UBER, esti propriul tau sef: nu ai program, nu ai tinte si te bucuri de toata flexibilitatea de care ai nevoie ca sa faci lucrurile care conteaza pentru tine. Cu UBER conduci doar daca vrei tu si oricand ai timp sau ai nevoie de bani, zi sau noapte, 365 de zile pe an. Poti conduce o ora, trei sau 20 pe saptamana. Sau deloc. Tu decizi!

3. Poti sa conduci doar in drumul tau spre birou si inapoi spre casa

Cu UBER ai optiunea de a imparti masina ta personala cu alti pasageri doar in drumul tau. Foloseste optiunea "Destinatii Prestabilite" / "Shared destinations" pentru a introduce in aplicatia de partener UBER adresa catre care te indrepti. Vei primi comenzi de la pasageri care merg in aceeasi directie cu tine si nu te vei abate de la ruta initiala cu mai mult de 1.5km. Afla mai multe aici!

4. Cunosti oameni noi, interesanti

In Romania sunt mii de soferi parteneri UBER si fiecare dintre ei are cel putin o poveste despre pasagerii pe care i-a condus la destinatie si conversatiile interesante pe care le-a avut cu acestia, prieteniile legate sau parteneriatele de afaceri care au inceput in timpul unei curse UBER. UBER este mai mult decat un serviciu - este o comunitate de oameni la fel ca tine!

5. Oferi un serviciu util, iubit de oameni si care contribuie la un oras mai liber

Pasagerii iubesc UBER pentru ca le face viata mai simpla. E un serviciu sigur, usor de folosit si confortabil. De aceea tot mai multi oameni renunta la masina personala si aleg UBER, alaturi de transportul in comun, pentru a ajunge la destinatie. Conducand cu UBER castigi venituri suplimentare pentru a-si finanta pasiunile sau a-ti indeplini obiectivele si, in acelasi timp, contribui la decongestionarea orasului, aducand mai multi oameni in mai putine masini.

Inscrie-te si tu ca sofer partener UBER ca sa faci parte din comunitatea oamenilor care pun orasele in miscare!

Despre UBER

Misiunea UBER este sa faca transportul in mediul urban la fel de accesibil ca apa curenta - peste tot, pentru toata lumea. Compania UBER a fost fondata in 2009 in Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simpla - cum poti comanda o cursa la atingerea unui buton. Opt ani si cateva miliarde de curse mai tarziu, UBER isi propune sa rezolve o provocare si mai mare: reducerea poluarii si a aglomeratiei urbane, aducand mai multi oameni in mai putine masini. Din februarie 2015, UBER este si in Romania, in Bucuresti si, din 2016 si la Cluj, Brasov si Timisoara.