Sandero s-a lansat si in Romania si misterele legate de el aproape au disparut, dupa anuntarea preturilor. Acum, subiectul fierbinte ramane SUV-ul pe care Dacia il va lansa la anul. Au aparut pana acum poze spion, informatii disparate si nici un detaliu oficial legat de pret sau platforma. Site-ul auto.cz publica o poza spion cu o versiune de SUV bazata pe Sandero.

Cehii scriu ca Renault va ajunge sa produca anual un milion de masini prin programul Logan, iar pentru asta vor trebui sa lanseze noi modele. Unul dintre ele a fost spionat usor camuflat. E vorba de Sandero SUV care ar putea imprumuta un sistem de tractiune integrala de la Nissan X-Trail.

Reprezentantii Dacia au confirmat acum cateva luni ca la sfarsitul lui 2009, ori inceputul lui 2010, va fi lansat pe piata primul SUV al marcii. Cei de la Renault au confirmat foarte recent ca masina va avea si tractiune integrala si au spus ca cei care au vazut schite cu proiectul au ramas placut surprinsi de cum arata masina.

Despre pret nu stim ma nimic, doar speculatii se pot face, fie ca va porni de la 10.000 de euro, fie ca va trece de 15.000 de euro, clar ca modelul va fi totusi cu cateva mii de euro mai ieftin decat SUV-urile coreene.

Pana la primele fotografii oficiale ar mai putea trece luni bune. Pana atunci ne vom delecta, enerva sau minuna privind, fie imagini spion, fie unele mestesugite profesionist in Photoshop...