Dupa ce de vineri se circula pe un singur sens pe cateva strazi din zona Palatului Parlamentului, de marti este inchisa pentru o saptamana circulatia pe o serie de artere unde in weekend se va tine evenimentul auto Bucharest Challenge.

Astfel, in perioada 19-26 august 2008, va fi inchis traficul pe urmatoarele artere:

- Bd. Libertatii, intre Splaiul Independentei si Piata Cosbuc,

- Calea 13 Septembrie, intre Sos. Pandurilor si Bd. Libertatii.

- Str. Izvor, intre Piata Arsenalului si Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu.

- Bd. Natiunilor Unite, intre Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu si Splaiul Independentei.

- Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu, intre Bd. Natiunilor Unite si Splaiul Independentei.

- Bd. Unirii, intre Piata Constitutiei si Splaiul Independentei.

- Str. Uranus, intre Calea 13 Septembrie si Str. Sabinelor.

- Str. Dr. Staicovici, intre Str. Dr.Pasteur si Str. Izvor.

Intre 27 august si 6 septembrie, intre orele 22:00-6:00, vor fi lucrari de demontare si incarcare a blocurilor de beton, zona de lucru in carosabil fiind semnalizata cu balize si indicatoare.

Evenimentul auto se va desfasura intre 22-24 august, pe traseul Bulevardul Natiunilor Unite, Strada Izvor, Calea 13 Septembrie si Bulevardul Libertatii. Circuitul are o lungime de aproape 3,2 km, iar viteza medie pentru cursa FIA GT este estimata cam la 148 km/h.

Pentru ziua de vineri un bilet costa 20 de lei, sambata preturile variaza intre 40 si 80 de lei, iar pentru duminica preturile sunt cuprinse intre 40 si 115 lei. Vineri este ziua calificarilor, iar sambata vor fi pre-calificari, calificari si prima cursa din etapa FIA GT de la Bucuresti. Tot sambata vor fi calificari si cate o cursa in Cupa Dacia Logan si Formula 3 Marea Britanie. Duminica este cea mai importanta zi cu calificari la Cupa Dacia Logan si Formula 3 Marea Britanie si curse contand pentru campionatul FIA GT, British F3 International si Cupa Dacia Logan.

Evenimentul Bucharest Challenge este la a doua editie. Prima s-a tinut anul trecut.