Un site plin de greseli gramaticale, informatii false si link-uri dubioase promite ca ofera masini Dacia Logan in schimbul unei "taxe pentru curierat" de 250-650 euro. Dacia spune ca site-ul este o escrocherie, nu organizeaza nici un concurs si va solicita inceperea urmaririi penale pentru cei care se fac vinovati de dezinformare.

Site-ul spune ca ofera automobile Dacia Logan prin tragere la sorti. Vor fi, chipurile, desemnate cate 100 de numere din fiecare retea si apoi vor ramane 10. Posesorii acestor numere sunt castigatorii, dar pentru a-si lua masina trebuie sa trimita o taxa de curierat de 250-650 euro, care evident va intra in contul escrocilor.

Pentru ca totul sa para credibil e folosit numele vicepresedintelui Dacia, Constantin Stroe, numele celor patru retele de telefonie mobila, al ING, dar si al BRD, numita "Banca Romana da Dezvoltare".

Greselile gramaticale abunda, frazele sunt ilogice uneori, dar sunt si false liste cu oameni care au castigat, plus mesaje de la castigatori atat de extaziati incat au uitat....sa se prezinte.

Dacia mentioneaza ca nu a organizat şi nici nu organizează concursuri de acest gen. "Domnul Constantin Stroe, al cărui nume este menţionat în mesaj pentru a da credibilitate înşelătoriei, nu are bineînţeles nicio legătură cu falsul concurs".