Un utilizator al forumului daciaclub.ro a postat trei fotografii cu SUV-ul Dacia total dezvelit, poze care par cele mai clare de pana acum ale primului vehicul de teren Dacia. De mai bine de un an internetul a fost inundat de diverse poze care ar infatisa Dacia SUV, unele au fost trucaje, altele prea neclare, iar altele ce pareau a fi reale. Cert este ca in ziua in care se implinesc 10 ani de cand Dacia face parte din grupul Renault au aparut pe internet poze ce par a infatisa versiunea de productie a SUV-ului.

Despre primul SUV din istoria Dacia stim putine lucruri oficiale. Va aparea la inceputul lui 2010, va avea si o versiune 4X4 si va fi prezentat in septembrie, la salonul auto de la Frankfurt.

Foto2
Foto2
Foto: daciaclub.ro
Cei care se asteptau ca SUV-ul sa semene mult cu conceptul Duster vor fi dezamagiti privind pozele. Sunt trei fotografii, una din profil, alta din fata si alta din spate si par a fi facute la atelierele Dacia. Pe de alta parte Duster a fost un concept futurist care a uimit multa lume si e normal ca masina de serie sa fie mult mai "cuminte".

S-a speculat enorm pe tema SUV-ului, s-a scris ca nu va fi cu mult diferit de Nissan Qashqai si ca preturile ar putea porni de la 10.000 euro. Exista si teorii care sustin ca masina va dispune si de motor de 130 CP si ar putea ajunge sa coste 20.000 euro in varianta cu maxime dotari.

Foto3
Foto3
Foto: daciaclub.ro
In orice caz, producatorul nu comunica preturile modelelor decat la evenimentele de lansare, iar pozele oficiale apar de obicei la saloanele auto.

Subiectul Dacia SUV devine tot mai prezent cu cat ne apropiem de lansarea masinii si dupa ce fotografii si filme cu SUV-ul surprins camuflat pe Transfagarasan au umplut recent internetul, iata ca vin altele, mai interesante.