Un american ce conducea o masina Bugatti Veyron in apropiere de Houston a cazut cu automobilul intr-un lac sarat dupa ce, sustine el, a fost derutat de un pelican ce zbura prea jos, informeaza AP. Barbatul nu a fost ranit in urma incidentului, iar politistii afirma ca nu stiu daca masina, care valoreaza in jur de 1.25 de milioane de dolari, mai poate fi reparata.

Accidentul a avut loc miercuri, in La Marque (Texas), la circa 55 de km de Houston. Soferul sustine ca, din cauza unui pelican care zbura prea aproape, si-a scapat telefonul din mana. El s-a aplecat sa-l ridice, moment in care masina a iesit de pe sosea si a cazut in lacul sarat.

In momentul in care politistii au ajuns la fata locului, automobilul era scufundat aproape pe jumatate in apa, cam la trei metri de la mal.

Locotenentul Greg Gilchrist, de la politia din La Marque, a declarat ca nu stie daca masina mai poate fi reparata, deoarece "apa sarata nu e buna la nimic". Ofiterul a precizat ca soferul nu a fost ranit.

Compania Volkswagen, care produce masina, a anuntat ca va realiza doar in jur de 300 de Bugatti Veyron. Pana in acest moment au fost distruse doua masini, ambele in teste.