Compania Forza Rossa a deschis un magazin Ferrari pe Calea Victoriei din Bucuresti, magazin unde se vand diverse materiale personalizate cu numele marcii italiene, de la cani si brelocuri, pana la biciclete, si chiar un monopost. Investitia in magazin a fost de 4,2 milioane euro, iar ca exemple de preturi, o cana costa de la 18 euro, o sapca de la circa 25 euro, iar o macheta circa 50 de euro. Forza Rossa va deschide la mijlocul anului viitor un magazin Ferrari si intr-un important oras francez, cu o investitie de circa doua milioane euro. La deschiderea magazinului din Capitala a fost prezent pilotul de Formula 1 Giancarlo Fisichella.

Ion Bazac, seful Forza Rossa estimeaza vanzari anuale de circa doua milioane euro pentru Ferrari Store si spune ca cele mai cautate produse vor fi machetele. Practic, sunt asteptate vanzari anuale de 5.500 euro/mp la Bucuresti, mai slab decat la magazinul Ferrari din Milano unde media e de 8.000 euro/mp sau decat magazinele Ferrari din aeroporturi unde media e de 10.000 euro. Totusi, estimarile din Romania sunt superioare celor din orase precum Atena sau Kiev.

Ca exemple de preturi, la Ferrari Store o cana costa de la 18 euro, o sapca peste 120 lei, un breloc porneste de la 22 - 25 euro si trece de 130 euro daca e din argint, iar machetele costa intre 250 si 500 lei. Cel mai scump produs la vanzare este un monopost fara motor care costa 200.000 euro. Sunt de vanzare si biciclete Ferrari, de la circa 1.100 euro.

Forza Rossa e reprezentantul Ferrari in Romania si detine un showroom cu service in Otopeni, la DN 1. Compania va incheia anul cu o cifra de afaceri de opt milioane euro si cu 25 de masini livrate. Pentru anul viitor estimarile arata livrarea a 35 de masini, dintre care jumatate sunt comandate deja. Din martie 2010 va incepe livrarea celui mai nou model Ferrari, 458 Italia, cu preturi ce pornesc de la 170.000 euro, la care se adauga apoi dotarile alese de fiecare.

Bazac a mai spus ca la jumatatea anului viitor Forza Rossa va deschide un Ferrari Store si intr-un oras francez cu traditie in lumea auto, dupa o investitie de doua milioane euro. Magazinul este de patru ori mai mic decat cel din Bucuresti.