Premierul Emil Boc a testat, vineri, la Uzinele Dacia Mioveni, doua autoturisme din noul model Duster, afirmand ca, in momentul in care va fi pus in situatia de a-si cumpara o masina, prima optiune va fi acest autoturism, despre care crede ca "este o masina de familie ideala", relateaza Mediafax.

"Cand voi fi in situatia sa-mi cumpar o noua masina, va asigur ca prima mea optiune va fi Dacia Duster. Sper sa o conving si pe sotie sa aiba aceeasi optiune ca mine. Deocamdata, am o masina la care inca trebuie sa platesc rate. Pot sa spun ca este o masina confortabila, silentioasa. Cred ca este o masina (n.r. - Dacia Duster) de familie ideala. Ar putea fi o solutie pentru fiecare roman", a declarat premierul.

La Uzinele Dacia Mioveni, Emil Boc a testat doua tipuri de autoturisme Duster, unul cu motor pe benzina, iar altul cu motorizare Diesel.

Intrebat daca autoturismele pe care le-a testat ar avea probleme din cauza cenusei vulcanice, premierul a raspuns razand ca, din punctul sau de vedere, Duster nu are probleme cu motorul "indiferent ce cenusa vulcanica ar fi."