Chevrolet va prezenta la salonul de la Paris in septembrie versiunea de serie a monvolumului de sapte locuri Orlando care urmeaza sa apara in showroom-urile romanesti in primul trimestru din 2011. Orlando a fost prezentat sub forma de concept acum doi ani la salonul francez, iar productia va incepe in octombrie. Vor fi disponibile trei variante de motorizare si trei de echipare.

Chevrolet OrlandoFoto: Chevrolet

Monovolumul de familie cu sapte locuri dispuse pe trei randuri de scaune are la baza sedanul Cruze. Vor fi disponibile trei motoare: unul pe benzina de 1,8 litri cu o putere de 141 CP si doua unitati diesel, cea mai noua versiune a motorului Chevrolet de 2.0 litri care dezvolta puteri de 131 CP sau 163 CP.

Clientii vor putea opta intre trei niveluri de echipare cu dotari standard pentru toate autovehiculele, care includ controlul electronic al stabilitatii, sase airbaguri, sistem de aer conditionat si oglinzi actionate electric. Al doilea rand de locuri si al treilea sunt mai inalte decat primul, astfel ca pasagerii din spate vor avea vizibilitate buna.

Cei de la Chevrolwet spun ca Orlando reprezinta primul dintr-un program de lansare a sapte noi produse in decurs de 15 luni.

Cele mai vandute MPV-uri de piata auto romaneasca sunt Peugeot 3008, Citroen Xsara Picasso si Ford Focus C-MAX.

In primele sapte luni ale anului s-au inmatriculat in tara circa 2.400 de masini Chevrolet, crestere de 4% fata de perioada similara din 2009.