Compania Renault lanseaza, miercuri, oficial, modelul Twingo, din clasa mini, precum si seria limitata Renault Twingo Miss Sixty. Potrivit Agerpres, Twingo este disponibil pe piata romaneasca din luna noiembrie a acestui an, iar pretul de pornire este de 8.500 de euro.

In versiunea de baza Trend, Renault Twingo are numeroase dotari de serie - aer conditionat, radio CD, geamuri fata si oglinzi cu reglaj electric -, iar optional de solutii de conectivitate USB, Bluetooth si diverse elemente de personalizare a design-ului. Automobilul este echipat cu un propulsor de 1,2 litri cu 16 supape, care dezvolta 75 CP respectand normele de poluare Euro 5.

La randul sau, seria limitata Renault Twingo Miss Sixty are un pret de 9.900 de euro, un design spectaculos si doua culori de caroserie, Rose Boheme si Noir Nacre, stripping cu motive florale pentru hayon, capota si stalpul central, tapiterie neagra Alcantara asortata caroseriei prin conturul si cusaturile Rose, volan imbracat in piele, covorase de protectie personalizate, alaturi de alte numeroase elemente de design.