Afacerile din comertul auto au scazut cu 7,7% in primele 11 luni din 2010, insa au crescut cu 10,9% in noiembrie

de Dragos Comache     HotNews.ro
Joi, 13 ianuarie 2011, 10:20 Economie | Auto

Cifra de afaceri in comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor (serie bruta) a avansat in luna noiembrie cu 10,9% comparativ cu luna precedenta si cu 13,8% comparativ cu aceeasi luna din 2009, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS). In primele 11 luni ale anului, afacerile din acest sector s-au diminuat cu 7,7%.

Astfel, in noiembrie, afacerile din comertul cu autovehicule a crescut cu 14,3%, intretinerea si repararea autovehiculelor a avansat cu 7,5%, iar comertul cu piese si accesorii pentru autovehicule si comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea motocicletelor au urcat cu 6,5%, respectiv 4,9%.

Comparativ cu luna noiembrie 2009, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor a inregistrat pe total o crestere cu 13,8%, datorata avansului comertului cu piese si accesorii pentru autovehicule (+20,6%) si comertului cu autovehicule (+13,9%). Scaderi s-au inregistrat la comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea motocicletelor (-25,8%) si la activitati de intretinerea si repararea autovehiculelor (-5,4%).

In primele 11 luni, cifra de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor s-a diminuat cu 7,7%, scadere datorata in principal activitatilor de intretinere si repararea autovehiculelor (-19,8%) si comertului cu autovehicule (-12,2%).


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

178 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version