Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu a anuntat ca in acest an vor fi alocate de la buget fonduri de aproape 80 de milioane lei pentru modernizarea a doua drumuri importante in activitatea Dacia - Renault in Romania. Primul proiect e in valoare de 50 milioane lei si consta in largirea unor drumuri nationale din zona uzinei de la Mioveni, iar in al doilea proiect se vor investi 30 milioane lei pentru largirea unor drumuri de acces catre centrul tehnic al Renault de la Titu.

Un prim proiect prevede largirea la patru benzi de circulatie a DN73 km 7+000 - 11+100 (4,1 km) si a drumului de legatura cu DN 73D (3,28 km) si va fi finantat in 2011 cu 50 de milioane de lei, investitia urmand sa asigure marirea capacitatii de circulatie si a fluentei traficului de la uzina Dacia-Groupe Renault catre autostrada Bucuresti-Pitesti, DN 7 Pitesti-Sibiu si DN 73 Pitesti-Brasov.

Al doilea proiect vizeaza largirea la patru benzi a DN 7 Baldana-Titu km 30+950 - km 52+350, investitia urmand sa asigure marirea capacitatii de circulatie si fluenta a traficului de la Centrul de incercari al "Renault Technologie Roumanie". Pentru acest proiect din judetul Dambovita va fi alocata de la buget in acest an suma de 29,3 milioane lei.