Constructorul indian de autovehicule Tata Motors ia in calcul realizarea unei investitii in Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu, judetul Cluj, reprezentantii grupului avand o intalnire, in acest sens, cu autoritatile locale, scrie Mediafax, citandu-l pe seful Consiliului judetean Cluj.

"Am avut o intalnire in cadrul careia s-au discutat diverse aspecte pe care nu le pot face, insa, publice, fiind confidentiale. Este vorba despre o investitie pe care compania respectiva o analizeaza, nefiind luata o decizie. Vorbim de o tatonare a judetului nostru pentru o investitie a companiei in Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu", a declarat luni presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Potrivit acestuia, investitia ar fi in valoare de "zeci de milioane de euro".

El a spus ca exista interes si din partea altor investitori straini pentru inceperea unor afaceri in judet.

"Interesul se limiteaza la informatii si vizionari de amplasamente, dupa care datele se analizeaza in board-ul firmelor respective. Noi avem saptamanal intalniri cu diversi investitori din diverse domenii cum ar fi constructii, aparatura electronica, IT. Exista in continuare interes pentru judetul Cluj, dar situatia economica mondiala influenteaza luarea deciziilor", a mai spus Tise.

In Parcul Industrial Tetarom III din judetul Cluj mai functioneaza si fabrica Nokia.