​Fiat a demarat, prin intermediul importatorului AutoItalia, o campanie de recall pentru aproape 250 de masini model Grande Punto la care exista pericolul deteriorarii cablajului centralei ABS. Nu s-au inregistrat accidente, iar interventia din service dureaza intre 20 si 40 de minute. Printre marcile auto care au facut rechemari anul trecut in tara se numara Mitsubishi, Jaguar, Chevrolet, Suzuki, Toyota, Renault, Nissan, Opel, Hyundai, Kia sau Volvo.

In scrisoarea trimisa clientilor se precizeaza ca in cazul anumitor autovehicule Fiat Grande Punto este necesar sa se verifice trecerea corecta a cablajului centralei ABS, deoarece acesta ar putea fi intepat sub clema de prindere a suportului si, prin urmare, s-ar putea deteriora in timp.

Actiunea de recall se refera la 238 de masini, interventia din service dureaza intre 20 si 40 de minute, iar mecanicii vor face verificari si vor schimba cablajele daca este necesar.

Printre marcile auto care au facut rechemari anul trecut in tara se numara Mitsubishi, Jaguar, Chevrolet, Suzuki, Toyota, Renault, Nissan, Opel, Hyundai, Kia sau Volvo.

Fiat a facut doua rechemari anul trecut in tara: una pentru 7.000 de utilitare Ducato (pentru posibile probleme la un furtun de gaze) si una pentru 500 de Grande Punto (tot pentru posibile probleme la cablajele ABS-ului).