INS: in februarie 2011, volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut fata de luna precedenta ca serie bruta cu 7% si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 2,5%. In acelasi timp, volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a crescut fata de luna precedenta ca serie bruta cu 2,7% si ca serie ajustata cu 6,0%, scrie Cristian Orgonas pe blogul sau.

Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri in comertul auto a crescut cu 11,2% ca serie bruta si cu 13,8% ca serie ajustata, iar serviciile au crescut cu 10,5% ca serie bruta si cu 10,8% ca serie ajustata.

In primele doua luni, cifra de afaceri a crescut cu 10,3% in sectorul auto si cu 8,4% in sectorul serviciilor - pentru comparatie, in primele doua luni din 2010, procentele au fost de -26,1%, respectiv +8,4%.

In martie este posibil ca activitatea in comertul auto sa scada comparativ cu martie 2010 avand in vedere faptul ca programul Rabla a inceput anul trecut mai repede.

Comenteaza pe blogul lui Cristian Orgonas.