Sunt ceva nedefinit. Unii imi zic Karma, altii Destin sau Ghinion. Cert este ca apar cand nu va asteptati. Sunt acel ceva care il surprinde pe curajosul care zice “lasa, mie nu mi se poate intampla”. Eu iti zic ca ti se poate intampla orice. Pentru eu pot face acel “orice” sa se intample, oricand doresc. De aceea mi se zice Neprevazutul. Sper sa nu ne cunoastem niciodata. Dar vreau sa constientizezi ca exist.

Ca accidentele se pot intampla oricui, inclusiv tie. Ca e mai bine sa previi, decat sa tratezi. Ca e bine sa crezi in visele tale si sa nu te opreasca nimic din a le indeplini. Ca viata nu e o jucarie teleghidata pe care o poti controla cum doresti. Ca nu poti sa treci prin ea fara sa te intrebi cel putin o data “dar daca…?”. Ca tot ce ai este “acum”. Si te poti folosi de asta pentru ca “atunci” sa fie mai bine.

Acum poti sa-ti faci o asigurare de viata. Nu stii cand sau daca o sa ai nevoie de ea. Poate nu o sa ai nevoie. Dar daca o sa ai nevoie? Ce o sa faci atunci? In cazul unui eveniment nefericit? Cum o sa-ti sprijini financiar familia? Ce o sa se intample cu planurile tale sau cu ale lor? Gandeste-te putin. Si doar daca te simti foarte, foarte norocos nu ma lua in seama. Dar daca te-am pus pe ganduri, alege un plan de protectie pentru tine si familia ta.

AXA iti ofera Protectie garantata. Ceea ce inseamna ca, in cazul unui accident, vei avea parte de suportul necesar pentru ca viata ta sa poata merge mai departe. Fa in asa fel incat sa fii pregatit pentru orice. Nu e vorba doar de tine. Ci si de cei din jurul tau. Asigura-le lor viitorul.

Incepe cu un telefon la 021 207 99 99 sau cu un click pe www.axa-asigurari.ro.