Nu m-au dat afara si nici m-au scos de pe sticla, asa cum cu groaza credeam ca se va intampla! Intalnirea de gradul trei din biroul lui Big Boss nu a mai avut loc. Exact cand dadeam sa intru, Morocanosul iesea. M-a insfacat de maneca si m-a tras catre biroul lui. „Intri la buletinul de stiri de la 24. Zi mersi si dispari. De ceilalti am eu grija. Ii aranjez de nu se vad.”. Deci s-a prins ca mi-au facut-o! Las’ ca-i bine si noaptea.

EllaFoto: Hotnews

Imi vad de treaba si revin acolo unde imi este locul. In prime time.

Singurul caruia i-am spus totul asa cum s-a intamplat este Victoras. Atat! Nu s-a consumat prea mult. Oricum parerea lui este ca nu am ce cauta in cloaca aia, ca mai bine mi-ar sta undeva, la un birou, intre oameni normali. La el normal inseamna parlit si fara perspective.„Gandeste-te, ce-ti trebuie mizeria asta? Nu inteleg ce-ti place atat de mult la locul ala! Nu ai viata, nu ai liniste, nimic.

Doar dusmani”. Victoras tot Victoras. Fara anvergura, fara amibitie. Electorat! Ii place in schimb sa calareasca BMW-ul pe cheltuiala lui Stefan si sa-mi fumeze tigarile.

Lui Stefan i-am servit o versiune cosmetizata la greu. „Pentru ca sunt cea mai buna m-au trecut temporar la jurnalul de noapte. Nu facea nimeni fata, asa ca s-au gandit la mine. Mi-au dat si o marire de salariu”, i-am aruncat-o eu din top, ca tot nu ma putea verifica.

L-a lasat absolut rece chestia cu competenta mea si cu recunoasterea ei in trust, dar l-a enervat la culme ca aveam sa fiu ocupata noaptea. „Tu nu ma mai iubesti belissima!”, mi-a soptit el pasional, exact ca in vremurile bune. „Nu vrei sa ma mai vezi, nu-i asa? Ai pe altcineva”. M-am topit toata. God!I love this guy! „Dupa ora doua sunt numai a ta!”. Instantaneu a trecut in extrema cealalta. Borderline.

M-a strans cu putere de brat si a tipat la mine. „Proasto! Ca tu crezi ca mai faci vreo scofala daca apari pe sticla cand toata lumea doarme sau este in club! Chestia era sa te vezi cand se uita lumea buna, nu cand toti ghertzoii dorm bustean. Nu mai ai valoare”. Parca eram prinsa intr-o menghina, ma durea tot bratul, iar palma imi amortise. „Ba fato, tocmai cand terminam vilanul si vroiam sa te duc la mama mi-ai facut porcaria asta! Cum te mai prezint eu acum neamurilor, ce le zic? Te-ai aia in ea de treaba”.

A scuipat cu dispret intr-o parte. Nu-mi venea sa cred. Nu poate fi adevarat. Asta nu este Stefan al meu! Acum sunt disperata. Daca ma lasa pentru alta?

La birou toata lumea se poarta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Bestii. Am incercat s-o trag de limba pe pustoaica de la montaj. Nu mi-a mers. A baiguit ceva cum ca ar avea de facut nu stiu ce treaba si si-a bagat mutra in monitor. Cora, nici ea nu m-a ajutat.

„Iubita, nu-ti mai bate capul. Ce-a fost a trecut. Le-ai aratat ca ai spate k-lumea, ce-ti mai pasa?”. Nu mai am incredere in ea. Mi-e frica sa ii vorbesc deschis, ca-n vremurile bune. Nu sunt sigura ca ma lucreaza. Poate nu a fost ea, poate a fost Roscata. OK, dar indiferent care mi-a facut-o, intrebarea este cum? Cum naiba i-a convins pe cei din regia de emisie, pe operator, pe tipul care m-a cablat? Sunt prea multi martori, iar ea nu e proasta.

Daca rasufla povestea, conducerea postului o zboara cu un sut in fund, de nu se vede. Imi scapa ceva, dar aflu eu pana la urma ce si cum!

Acum am alte probleme, mai importante. Inebunesc la gandul ca raman fara Stefan. Imi face figuri, raspunde pe mobil cand si cand, vorbeste ba in doi peri, ba foarte dragostos. A trecut Igor pe la mine. Era cu un tip sfrijit, cu un scorpion tatuat pe gat, langa urechea dreapta.

Mecanic auto. Mi-au luat TT-ul. Cica il duc la revizie. Am ramas cu BMW-ul Sper ca nu mi-l ia si pe asta. Mi-a cerut cu imprumut niste bani. Pierduse la carti si avea nevoie de o suma, pana ii ieseau niste combinatii. I-am dat tot ce aveam, tot! Doar este prietenul lui Stefan. Plus ca vreau sa se stie ca eu nu las omul la ananghie. L-am intrebat cand imi aduce masina inapoi. A scaldat-o. Intru in sevraj daca merg cu transportul in comun.

Trebuie sa fac ceva ca lucrurile sa fie intre mine si Stefan la fel ca la inceput. Cand nu dau de el, toate merg prost, nimic nu conteaza.

Citeste aici toate episoadele