Adunarea actionarilor SIBEX amanata printr-o ordonanta CNVM

de Redactia Stiri     HotNews.ro
Sâmbătă, 22 septembrie 2012, 14:13 Economie | Burse

Printr-un comunicat dat publicitatii, SIBEX anunta amanarea pentru o data neprecizata a Adunarii Generale a Actionarilor care ar fi trebuita sa aiba loc in zilele de 22-23 septembrie 2012, la sediul bursei din Sibiu. Comunicatul, semnat de catre directorul general Sibex, Cristian Sima, precizeaza ca decizia a fost luata in urma unei ordonante emise de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), autoritatea de supraveghere a Burselor. Prin comunicatul mentionat, conducerea SIBEX isi cere scuze actionarilor care s-au deplasat inutil sambata la Sibiu.


Totodata, Ordonanta motiveaza amanarea AGA prin necesitatea examinarii mai multor sesizari depuse la sediul CNVM de catre o parte din actionarii bursei. Ordonanta a fost emisa vineri noapte in urma unei sedinte de urgenta a CNVM, a fost publicata in Buletinul electronic al CNVM si este aplicabila din momentul emiterii

Vezi comunicatul SIBEX si Ordonanta CNVM nr 320/22.09.2012


[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

575 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version