O a treia scrisoare atribuita lui Cristian Sima a fost publicata pe blogul ziaristului Radu Soviani, in care fostul presedinte al Sibex afirma ca pierderile inregistrate de clientii sai ar fi de doua milioane de euro si doua milioane de dolari. Jumatate din aceste pierderi ar putea fi recuperate, spune Sima, din vazarea activelor imobiliare neipotecate pe care le detine.

Radu Soviani afirma ca are "din ce in ce mai multe motive de certitudine (spre 100%), ca vorbim despre o scriere a lui Cristian Sima".

"NU am fugit, nu ma ascund si sunt inregistrat la aceasta adresa cu nume si prenume si cu pasaportul meu valabil", spune Cristian Sima, in aceasta a treia scrisoare, fara a preciza insa locul unde se afla.

"Daca toti clientii de la wbs holding si-ar retrage capitalul investit ar mai fi nevoie de 2 mil de euro si de aproximativ 2 mil de dolari. Acum uitati-va la birourile wbs in care filmati zilnic. Ele apartin RPH srl unde actionar majoritar sunt eu cu nume si prenume. Nu sunt ipotecate si nu exista credite la banci. Jumatate din bani s-ar recupera de aici, nu ma dau inapoi sa recuperez banii clientilor, am lista lor si toate transferurile dar inainte astept plingerile penale si sumele revendicate", adauga Sima, in aceasta scrisoare.

Citeste intreaga scrisoare pe blogul lui Radu Soviani.

Prima scrisoare poate fi citita aici si a doua aici.