Bursa de pe Wall Street a inchis marti in scadere, prudenta inaintea anuntarii rezultatelor Apple si a noii analize pe care Rezerva Federala urmeaza sa o publice miercuri: Dow Jones a scazut cu 0,24% iar Nasdaq cu 0,09%.

Potrivit rezultatelor finale, indicele vedeta Dow Jones Industrial Average a pierdut 41,62 puncte ajungand la 17.581,43 puncte, iar Nasdaq, dominat de tehnologie, a pierdut 4,56 puncte ajungand la 5.030,15 puncte.

Indicele extins S&P 500, urmrit indeaproape de investitori, a scazut cu 0,26% - adica 5,29 puncte - ajungand la 2.065,89 puncte.

"Se poate ca piata sa isi fi revenit prea repede", dupa corectia de la sfarsitul lunii august, "asa ca nu este surprinzator faptul ca mai cedeaza putin teren", a declarat Bill Lynch, de la Hinsdale Associates, precizand ca investitorii sun in expectativa, inaintea rezultatelor Apple.

"Piata are o nevoie disperata de un catalizator pentru a mai urca", dupa 8% castigat de la inceputul lunii octombrie, a declarat, la randul sau, Art Hogan, de la Wunderlich Securities, referindu-se la o "deriva descendenta", mai degraba decat la un acces de pesimism.