Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Consiliul Bursei a hotarat prelungirea orarului de tranzactionare cu doua ore

de Dragos Comache     HotNews.ro
Miercuri, 23 aprilie 2008, 16:21 Economie | Burse

Consiliul Bursei de Valori Bucuresti a hotarat marti prelungirea orarului de desfasurare a sedintei de tranzactionare cu doua ore, respectiv de la ora 14:30 la ora 16:30, incepand cu luna iunie 2008, se arata intr-un comunicat al institutiei. In comunicat nu se specifica cu exactitate data incepand cu care orarului de desfasurare a sedintelor de tranzactionare va fi prelungit cu doua ore.

In aceeasi sedinta, s-a hotarat reducerea cu aproximativ 75%, respectiv de la 0,54% la 0,15%, a valorii totale a comisionului de vanzare plus cel de cumparare aferent comisionului de tranzactionare pentru ofertele publice de vanzare de actiuni primara si secundara. Comisionul propus urmeaza sa fie perceput numai la vanzare. Aceasta hotarare va fi propusa spre aprobare Adunarii Generale Extraordinare a BVB. din 19-20 mai 2008.

Totodata, au fost aprobate modificarilor reglementarilor Codului bursei, cu privire la revizuirea cerintelor de admitere, promovare si mentinere a societatilor admise la tranzactionare in cadrul categoriilor 1 si 2 ale pietei reglementate administrate si organizate de BVB. In acest sens, noile conditii de admitere si promovare vor intra in vigoare dupa aprobarea lor de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), iar cerintele de mentinere pentru societatile admise la tranzactionare vor deveni aplicabile incepand din data de 1 ianuarie 2009.

Membrii Consiliului Bursei de Valori Bucuresti au hotarat si admiterea institutiei de credit MKB Romexterra Bank ca participant la sistemul de tranzactionare al bursei. De asemenea, tot ieri, Consiliul de Administratie al Depozitarului Central a hotarat admiterea acestei institutii ca participant la sistemul de compensare-decontare si registru, care nu detine calitatea de agent custode.  

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) nu va organiza sedinta de tranzactionare de vineri, 2 mai, activitatea de tranzactionare urmand a se va relua luni, 5 mai.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

121 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version