Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

CNVM a autorizat fondul deschis de investitii BT Obligatiuni

de Dragos Comache     HotNews.ro
Marţi, 15 iulie 2008, 15:38 Economie | Burse

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a autorizat Fondul Deschis de Investitii, BT Obligatiuni, administrat de BT Asset Management SAI, acest fond fiind destinat clientilor persoane fizice si juridice care doresc sa realizeze investitii cu grad de risc mai scazut pe piata de capital, se arata intr-un comunicat al societatii de administrare a investitiilor. Fondul de investitii va realiza plasamente preponderent in titluri cu venit fix, adica depozite, titluri de stat, obligatiuni.

Fondul de investitii va putea fi accesat din toate cele 500 de sucursale si agentii ale retelei de unitati a Bancii Transilvania, se mai arata in comunicat.

“BT Obligatiuni completeaza oferta grupului financiar Banca Transilvania, pe segmentul fondurilor deschise de investitii cu profil monetar, intr-un moment in care atractivitatea acestui tip de produse este tot mai mare, pe fondul cresterii dobanzilor pe piata locala. Portofoliul nostru acopera acum toate categoriile de profil de risc, de la cel mai scazut, cum este BT Obligatiuni, la cele cu risc mai ridicat, cum sunt BT Maxim si BT Index”.  

BT Asset Management SAI, companie membra a grupului financiar Banca Transilvania, este o societate specializata in administrarea fondurilor de investitii, si cuprinde atat fonduri deschise, cat si inchise de investitii.
























Material sustinut de Superbrands

Recomandari de vara de la librarii Humanitas

Librariile Humanitas au aparut ca entitate juridica in anul 1993, insa primele doua librarii au fost deschise sub egida Editurii Humanitas inca din 1991. Cu peste 25 de ani in piata de distributie si vanzare de carte din Romania, compania isi propune sa ramana in continuare lantul de librarii cu cea mai mare pondere de carte din Romania, acordand editurilor nationale si locale, dar si autorilor romani, sansa de a ajunge la public.

124 vizualizari




ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică