Dupa doua zile de cresteri semnificative a urmat si o sesiune de corectie pentru indicii Bursei de Valori Bucuresti. Indicele BET-FI a scazut cu 2,68%, pana la valoarea de 34,778.10 puncte, dupa ce ieri a inregistrat o crestere de peste 8%. Indicele BET s-a depreciat cu 0,66%, la valoarea de 5,527.85 puncte, in timp ce indicii BET-XT si BET-NG au scazut cu 1,22%, respectiv 0,39%.

Lichiditate de aproximativ 22 milioane de lei pentru BVB in sesiunea de azi, titlurile Bancii Transilvania fiind cele mai lichide cu o valoare de 4,5 milioane de lei, urmate de actiunile celor cinci societati de investitii financiare, cu valori cuprinse intre 1,3 milioane (SIF1) si 2,8 milioane (SIF5).

Doar Petrom (SNP) si Banca Transilvania (TLV) au reusit sa termine in crestere, toate celelalte societati din componenta indicilor inregistrand pierderi. Aceste scaderi pot fi doar o corectie a cresterilor anterioare si in zilele urmatoare sa avem noi evolutii pozitive, dar cat timp lichiditatea va ramane la acest nivel sansele sa asistam la o schimbare majora de trend sunt destul de mici.