Jurnalul bursier al WBS cu privire la piata locala

de WBS     WBS Holding
Joi, 25 septembrie 2008, 10:40 Economie | Burse

Cresteri modeste inregistrate de indicii Bursei de Valori Bucuresti in sesiunea de azi, piata nefiind foarte entuziasmata de noile decizii anuntate de catre Ministerul Economiei si Finantelor privind suspendarea impozitelor pe profitul obtinut din piata de capital, in decursul anului 2009. Indicele BET s-a apreciat cu 0,64%, la 4,630.80 puncte, in timp ce indicele BET-FI a fost singurul care a inchis in usoara scadere, -0,05%, la valoarea 27,928.28 puncte.

Lipsa de optimism a investitorilor este reflectata si de lichiditatea de azi, valoarea tranzactiilor ajungand la circa 18,7 milioane lei. Titlurile SIF5 si SIF3 au fost cele mai lichide, cu valori de 3,3 milioane, respectiv 2,6 milioane.

Incercarea de revigorare a Bursei de Valori Bucuresti se pare ca nu va avea efecte semnificative si nu va aduce noi investitori in piata. Scepticismul si lipsa de incredere sunt mai puternice in acest moment si probabil vom asista si in continuare la o evolutie neconvingatoare a pietei de capital.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

168 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version