Un trader brazilian s-a impuscat luni in timpul sedintei de tranzactionare de la Bursa din Sao Paulo, fiind transportat de urgenta la spital, transmite Reuters.

Paulo Sergio Silva, in varsta de 36 de ani, s-a impuscat in piept in timpul sedintei de tranzactionare de luni dupa-amiaza, au precizat oficialii bursei intr-un comunicat. Potrivit medicilor, traderul a primit primele ingrijiri chiar la locul incidentului, dupa care a fost transportat la spital, starea lui ramanand critica.

Silva este angajat al diviziei de brokeri a gigantului bancar Itau. Reuters precizeaza ca ultimul an a fost dificil pentru traderii brazilieni care lucreaza la bursa, ei fiind fortati sa opreasca tranzactionarile la sfarsitul lui octombrie, din cauza caderilor puternice inregistrate pe Bovespa.

Dupa ce Silva s-a impuscat, tranzactionarile au fost oprite din nou pe ringul bursei pentru 15 minute, insa au continuat electronic.

Reuters noteaza ca traderii aflati in acel moment la Bovespa au fugit inspaimantati spre iesire, unul dintre ei declarand ca tentativa de sinucidere a fost "un soc".