Jurnalul bursier al WBS

Indicii bursieri au inregistrat variatii nesemnificative luni, pe fondul unei lichiditati reduse

de WBS     WBS Holding
Luni, 2 februarie 2009, 18:25 Economie | Burse

 documente
(02 Feb 2009) PDF, 276KB
Prima sesiune din aceasta saptamana nu a adus evenimente importante pentru indicii Bursei de Valori Bucuresti, acestia inregistrand variatii nesemnificative pe fondul unei lichiditati extrem de reduse. Indicele BET-FI si-a continuat deprecierea, dupa ce vineri a stabilit un nou minim al ultimilor 5 ani, inchizand in pierdere cu 1%, la valoarea de 9.610,43 puncte.

Scaderea societatilor de investitii financiare a tras si scaderea indicelui general al BVB, BET-XT, cu 0,29%. Indicele BET a crescut cu 0,72%, la valoarea de 2.269,20 puncte.

Cele mai bune evolutii din BET le-au avut companiile Transelectrica (+4,08%) si Antibiotice (+3,88%).

Valoarea tranzactiilor s-a ridicat la doar 6,3 milioane lei, dintre care 1,6 milioane realizate cu actiunile Bancii Transilvania. Pe piata obligatiunilor lichiditatea a depasit 2 milioane lei, in timp ce pe piata Rasdaq a fost de aproximativ 1 milion lei.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

71 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version