Bursa americana a deschis in scadere sedinta de tranzactionare, investitorii asteptand rezultatele reuniunii Fed care are loc marti si miercuri, informeaza CNNMoney.

Astfel, indicele Dow Jones a scazut cu 37,71 de puncte la cateva minute dupa inceputul tranzactionarilor, in timp ce Nasdaq Composite a pierdut 7.37 puncte sau 0,37%. S&P 500 s-a depreciat si el cu 4,01 puncte, osciland in jurul valorii de 1.000 de puncte.

Luni, bursa de pe Wall Street a incheiat in scadere dupa ce o parte din investitori si-au vandut actiunile pe fondul aprecierii bursei din ultimele patru saptamani. Tendinta descrescatoare a fost totusi limitata de evolutia buna a companiei McDonald's.

Analistii apreciaza ca in urmatoarele zile atitudinea investitorilor va fi rezervata, acestia asteptand deciziile care se vor lua la sedinta de miercuri a conducerii FED si rezultatele trimestriale ale concernului Wal-Mart Stores.

In sedinta de luni Dow Jones a coborat cu 0,34 procente, S&P 500 a pierdut 0,33% iar Nasdaq Composite a incheiat 0,4 procente.