Jurnalul bursier al WBS - Rezultatele pozitive ale L'Oreal, Bouygues si Dell ridica marile burse europene

de WBS     WBS Holding
Vineri, 28 august 2009, 22:56 Economie | Burse

 documente
(28 Aug 2009) PDF, 134KB
Indicii bursieri europeni s-au apreciat astazi, pe fondul rezultatelor trimestriale peste asteptari din partea L'Oreal, Bouygues si Dell. Actiunile din sectorul tehnologic au beneficiat de cresteri si in urma estimarilor de vanzari mai mari efectuate de Intel. Biroul National de Statistica din Marea Britanie a anuntat ca economia britanica a scazut cu 0,7% in al doilea trimestru, economistii estimand anterior o scadere de 0,8%.

In ultimul an produsul intern brut al Marii Britanii a scazut cu 5,5%, mai putin decat prognozau economistii, ce anticipau o scadere de 5,6%. Consumul populatiei a scazut in ultimul trimestru cu 0,7%, mai putin decat estimarile, in medie de 0,8%. Indicele bursier FTSE s-a apreciat astazi cu 0,81%, impulsionat de cresterile companiilor din sectorul bancar: HSBC 1,28%, Barclays 3,08%, Lloyds 6,34%.

Un raport al Departamentului de Comert al SUA a aratat o crestere a consumului populatiei cu 0,2% in iulie, in linie cu estimarile economistilor. Luna iunie, consumul crescuse cu 0,6%.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

118 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version