Analiza WBS: Indicii BVB au inregistrat creșteri susținute

de WBS     HotNews.ro
Marţi, 22 septembrie 2009, 19:54 Economie | Burse

 documente
(22 Sep 2009) PDF, 246KB
Indicii Bursei de Valori București au inregistrat astazi creșteri susținute de peste 2%, practic toate companiile cu lichiditate semnificativa avand evoluții pozitive.

Dupa creșteri inițiale de peste 1% in debutul sesiunii de tranzacționare, toți indicii au avut evoluții ascendente, cel mai mare avans fiind inregistrat de BET-FI (+5.63%) și BET NG(+3.55%). SIF-urile au fost din nou responsabile pentru majoritatea lichiditații de pe piața, valoarea totala a tranzacțiilor acestora (22.34 milioane RON) reprezentand aproximativ 66% din totalul pieței.

Pe piața DEALS s-au realizat tranzacții cu acțiuni BRD și Zentiva in valoare de 2.37 milioane RON, respectiv 984 mii RON. Pe piața de obligațiuni s-au tranzacționat titluri de stat in valoare de 3.47 milioane RON, iar pe piața futures s-au tranzacționat contracte EURRON in valoare de 640 mii RON. Lichiditatea pieței de acțiuni a fost in creștere, secțiunea BVB realizand tranzacții in valoare de 34 milioane RON, iar secțiunea RASDAQ de 2.9 milioane RON.


Citeste mai multe despre   62 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri