Indicii Bursei de Valori București au inregistrat astazi scaderi moderate, exceptie facand indicele BET-FI, care si-a continuat cresterea inceputa ieri, inchizand pe plus cu 0,59%.

Indicele BET a pierdut 0,48%, iar indicele BET-NG a scazut cu 2,05%, in special din cauza deprecierii actiunilor RRC si SNP cu 1,15%, respectiv 2,74%. De altfel, cele doua actiuni au fost si cei mai slabi performeri ai indicelui BET, alaturi de titlurile TEL, in scadere cu 3,1%. In schimb, acțiunile bancare au avut o evolutie buna astazi, titlurile TLV si BRD, in crestere cu 1,26%, respectiv 0,82%, avand cea mai mare contributie pozitiva la evolutia indicelui BET.

Lichiditatea pietei a fost si astazi redusa, tranzactiile cu actiuni totalizand 19,7 milioane RON, adica 4,61 milioane EUR. Cele mai tranzactionate titluri au fost de departe cele ale SIF5, cu un total de 4,8 milioane RON. Este de remarcat prezenta titlurilor BIO in topul lichiditatii, schimburile de actiuni BIO totalizand astazi 1,1 milioane RON. Actiunile Biofarm au inchis sedinta in crestere cu 1,38%, la 0,22 RON.