Analiza WBS - Indicele BET-FI a urcat cu peste 2% pe o piata in scadere

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Vineri, 4 decembrie 2009, 21:35 Economie | Burse

 documente
Indicii Bursei de Valori București au avut astazi evoluții negative, doar BET-FI și BET-XT inregistrand variații de inchidere pozitive datorita aprecierii SIF-urilor. Cea mai mare scadere a fost inregistrata de indicele BET-NG, acesta fiind afectat de continuarea declinului acțiunilor Rompetrol Rafinare. Cea mai mare creștere a fost din nou inregistrata de indicele BET-FI, care a terminat sesiunea cu un avans de 2.02%.

SIF-urile au fost din nou cele mai lichide titluri, depașind, alaturi de Banca Transilvania și BRD, pragul de 1 milion de RON. Ponderea sectorului financiar la lichiditatea pieții de acțiuni a secțiunii BVB a fost astazi de aproximativ 85%, din care 65% a fost contribuția BET-FI.

Valoarea totala a acțiunilor tranzacționate pe secțiunea BVB a fost de 24.73 milioane RON; la aceasta s-au adaugat tranzacții cu obligațiuni ale Bancii Europene de Investiții și cu titluri de stat in valoare de 2.53 milioane RON, precum și tranzacții cu contracte futures EURRON in valoare de 2.43 milioane RON.

Pe piața RASDAQ s-au tranzacționat acțiuni in valoare de 1.9 milioane RON, din care 1.26 milioane cu titluri Criotex SA Oradea.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

130 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version