Analiza WBS: Indicii BVB au inregistrat cresteri semnificative

de WBS     HotNews.ro
Miercuri, 16 decembrie 2009, 21:09 Economie | Burse

 documente
(16 Dec 2009) PDF, 248KB
Indicii Bursei de Valori București au inregistrat astazi creșteri semnificative, BET-NG fiind singurul indice care nu a avansat cu peste 2%. Acțiunile Banca Transilvania au adus principala contribuție pozitiva la evoluțiile de astazi, acestea realizand și cea mai mare valoare totala tranzacționata de pe piața de acțiuni, de 7 milioane RON.

De asemenea, dupa inchiderea pieței, BVB a publicat notificarea facuta de Bank of Cyprus privind depașirea pragului de 5% de deținere pentru titluri Banca Transilvania, aceasta devenind al doilea acționar al bancii, cu 9.7068%, dupa BERD.

Contribuții importante la creșterile de astazi au mai avut și acțiunile Petrom (+3.19%) și BRD (+2.21%). Singura companie din indicele BET care a scazut astazi a fost Rompetrol Rafinare (-0.67%).

Lichiditatea pieței a fost in creștere astazi: piața de acțiuni a secțiunii BVB a realizat tranzacții in valoare de 33.25 milioane RON, iar cea de obligațiuni 34 milioane RON, din care 32 de milioane din oferta publica de obligațiuni a municipiului Alba Iulia.

Secțiunea RASDAQ a inregistrat tranzacții in valoare de 4.71 milioane RON, dintre care 4.3 milioane din tranzacționarea a 47% din titlurile Metropolitan Leasing SA București (FRAB).


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

127 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version