Membrii Asociatiei Brokerilor l-au reconfirmat joi in functia de presedinte pe Dan Paul, care a primit astfel un nou mandat de doi ani la conducerea asociatiei, potrivit NewsIn. Alaturi de Dan Paul, la sefia Asociatiei Brokerilor a mai candidat presedintele Bursei Romane de Marfuri, Septimiu Stoica.

Dan Paul, detine din 2006 functia de presedinte al Asociatiei Brokerilor, aflandu-se in prezent la finalul celui de-al doilea mandat. Totodata, Dan Paul este vicepresedinte al Bursei de Valori Bucuresti si presedinte al casei de brokeraj Finaco Securities. Potrivit statutului BVB, presedintele Asociatiei Brokerilor primeste din oficiu un loc in conducerea Bursei de Valori Bucuresti.

Septimiu Stoica a parasit la finalul anului 2007 fotoliul de presedinte al Bursei de Valori Bucuresti, ulterior ocupand aceeasi functie la Bursa Romana de Marfuri. In perioada 2006-2008, Stoica a fost si vicepresedinte al Asociatiei Brokerilor.

Asociatia Brokerilor este o organizatie profesionala si patronala a societatilor de servicii de investitii financiare si de credit, care activeaza pe piata de capital din Romania. Asociatia a fost infiintata in anul 1995 si are in prezent 51 de membri.