Analiza WBS: Indicii BVB au inchis in usoara crestere

de WBS     HotNews.ro
Miercuri, 23 decembrie 2009, 21:12 Economie | Burse

 documente
(23 Dec 2009) PDF, 242KB
Indicii Bursei de Valori București au inchis sedinta de astazi in usoara crestere, cel mai puternic avans inregistrandu-l indicele BET-FI, in crestere cu 1,02%. Dupa cateva zile consecutive de scadere, actiunile TLV au inchis sedinta de astazi in stationare, la 0,209 RON.

Printre componentii indicelui BET, evolutia cea mai spectaculoasa au avut-o actiunile Transelectrica, in crestere cu 2,29%, pana la 13,4 RON. La capitolul lichiditate s-au remarcat actiunile IMP, cu un total tranzactionaat pe piata de REGS de peste 4 milioane RON. Acestea au inchis in crestere puterinca, de 5,34%, pana la 0,69 RON. Lichiditatea pieței REGS s-a dublat fata de luni, totalul tranzacțiilor ajungand peste 21,6 milioane RON.

In piata DEALS au avut loc tranzactii cu actiuni BRD, SIF2, SIF3 si SIF5 in valoare totala de circa 4,6 milioane RON. Pe piața RASDAQ s-au tranzacționat acțiuni in valoare totala de 1,83 milioane RON. Pe piața de obligațiuni s-au tranzacționat titluri de stat cu valoare totala de 50,6 milioane RON.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

79 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri