Analiza WBS - Indicii BVB au inregistrat, joi, o zi de corectii negative in ton cu pietele europene

de WBS     WBS Holding
Joi, 4 februarie 2010, 21:27 Economie | Burse

 documente
Indicii Bursei de Valori București au inregistrat astazi o zi de corecții negative in ton cu piețele europene, inchizand in apropierea minimelor zilei dupa o evoluție consistent descendenta. Indicele ROTX a suferit cea mai mare scadere procentuala, de 1.79%, datorita in principal sectorului financiar: acțiunile Banca Transilvania au scazut cu 2.39%, cele BRD cu 1.99% iar cele Erste Group Bank cu 2.08%.

Indicele energetic BET-NG a pierdut astazi doar 1.26% din valoarea de inchidere de ieri, la declin contribuind semnificativ titlurile OMV Petrom (-1.76%), Transelectrica (-3.68%) și Transgaz (-1.28%). Indicele BET a coborat cu 1.68%, nici una din componentele sale neinregistrand o evoluție pozitiva. Lichiditatea pieței de acțiuni a secțiunii BVB a fost in scadere astazi, valoarea totala a tranzacțiilor inregistrate fiind de 36.53 milioane RON.

Pe piața futures s-au inregistrat tranzacții cu contracte EURRON in valoare de 903 mii RON, cel mai mare volum fiind realizat pentru scadența din martie 2010. Pe piața unitaților de fond s-au tranzacționat titluri STK Emergent și OTP WiseRO in valoare totala de 102 mii RON. Lichiditatea pieței de acțiuni de pe secțiunea RASDAQ a coborat la 624 mii RON.


Citeste mai multe despre   
Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

133 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri