(P) Sfarsitul anului 2009 a adus o premiera pe piata de capital din Romania, lansarea platformei de tranzactionare StockHit World care permite tranzactionarea online a unui numar impresionant de instrumente financiare pe bursele americane, europene si asiatice.

“Am dorit sa aducem un produs de top pentru tranzactionarea pe pietele internationale si astfel sa completam gama de produse deja cunoscute de tranzactionare online pe Bursa de Valori Bucuresti. Clientii nostri beneficiaza usor si rapid de avantajele platformelor de tranzactionare StockHit si StockHit World prin sisteme integrate de aplicatii, de la simpla tranzactionare la module de analiza tehnica avansata si furnizare de stiri si comunicate in timp real.” a dezvaluit d-nul Mircea Botta, actionar majoritar al SSIF Romcapital SA.

Avand o experienta de peste 13 ani pe piata de capital din Romania, SSIF Romcapital SA acorda consultanta cu privire la structura de capital, strategia industriala si aspectele conexe acesteia, precum si consultanta si servicii privind fuziunile si achizitiile unor entitati, incluzand consultanta in legatura cu listarea pe pietele reglementate, retragerea de la tranzactionare, delistarea pe baza de hotarare a adunarii generale a actionarilor.

SSIF Romcapital SA ofera cercetare pentru investitii si analiza financiara sau alte forme de recomandare generala referitoare la tranzactiile cu instrumente financiare. Dispunand de o baza de date completa actualizata in timp real cu rezultatele financiare a peste 40 de actiuni listate pe piata de capital romaneasca.

Platforma StockHit ofera posibilitatea tranzactionarii on-line pe Bursa de Valori Bucuresti fiind un produs de top pe piata de capital din Romania, care se distinge prin tehnologia avansata utililizata, capacitatea de a transmite un flux de date insemnat in timp real si care asigura o securitate superioara a datelor. Platforma integreaza module precum: tranzactionare, back-office in timp real, analiza tehnica, comunicate bursiere si stiri economice, preluarea datelor statistice aferente tranzactiilor bursiere in timp real.

Platforma StockHit World ofera posibilitatea tranzactionarii de instrumente pe pietele externe: peste 150 de perechi valutare la cotatii curente pe piata Forex, CFD-uri pe actiuni de pe 22 de burse din intreaga lume, CFD-uri pe 11 din principalii indici de actiuni, peste 400 de contracte futures online pe 16 burse din lumea intreaga, actiuni listate pe 19 burse din intreaga lume si o serie de fonduri mutuale.

SSIF Romcapital S.A. a intermediat peste 40 de oferte publice, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice (oferte publice de cumparare, preluare sau vanzare) si a asigurat intermedierea a 10 privatizari pentru Autoritatea de Privatizare a Statului. Datorita capacitatii tehnice si financiare, compania a castigat licitatiile organizate in anul 2008 de catre Ministerul Transporturilor pentru listarea pe BVB a companiilor: Administratia Canalelor Navigabile Constanta, Administratia Porturilor Dunarii Maritime Galati, Administratia Porturilor Dunarii Fluviale Giurgiu.