Indicii Bursei de Valori București au suferit astazi corecții negative, dupa ce la mijlocul sesiunii de tranzacționare inregistrau aprecieri de peste 0.4%, pe fondul datelor macroeconomice negative publicate in SUA. Cea mai abrupta scadere a fost inregistrata de indicele BET-FI, din componența acestuia doar SIF1 Banat Crișana (+0.62%) realizand astazi o variație pozitiva la sfarșitul zilei.

Indicele BET-NG a reușit astazi cea mai redusa depreciere, scaderile inregistrate de acțiunile Transelectrica (-3%) și OMV Petrom (-1.15%) fiind compensate parțial de creșterile titlurilor Condmag (+5.15%), Rompetrol Rafinare (+0.56%), Transgaz (+0.41%) și Dafora (+3.61%).

La randul sau, indicele BET a scazut astazi cu 0.36%. Lichiditatea pieței de acțiuni a secțiunii BVB a fost astazi de 19.2 milioane de lei, in timp ce pe piața de obligațiuni s-au tranzacționat titluri de stat cu o valoare totala de 108 milioane de lei. Pe secțiunea RASDAQ s-au inregistrat tranzacții cu acțiuni in valoare totala de 8.18 milioane de lei.