Analiza WBS: Indicii BVB au suferit astazi corectii negative

de I.B.     HotNews.ro
Miercuri, 31 martie 2010, 21:23 Economie | Burse

Indicii Bursei de Valori București au suferit astazi corecții negative, dupa ce la mijlocul sesiunii de tranzacționare inregistrau aprecieri de peste 0.4%, pe fondul datelor macroeconomice negative publicate in SUA. Cea mai abrupta scadere a fost inregistrata de indicele BET-FI, din componența acestuia doar SIF1 Banat Crișana (+0.62%) realizand astazi o variație pozitiva la sfarșitul zilei.

Indicele BET-NG a reușit astazi cea mai redusa depreciere, scaderile inregistrate de acțiunile Transelectrica (-3%) și OMV Petrom (-1.15%) fiind compensate parțial de creșterile titlurilor Condmag (+5.15%), Rompetrol Rafinare (+0.56%), Transgaz (+0.41%) și Dafora (+3.61%).

La randul sau, indicele BET a scazut astazi cu 0.36%. Lichiditatea pieței de acțiuni a secțiunii BVB a fost astazi de 19.2 milioane de lei, in timp ce pe piața de obligațiuni s-au tranzacționat titluri de stat cu o valoare totala de 108 milioane de lei. Pe secțiunea RASDAQ s-au inregistrat tranzacții cu acțiuni in valoare totala de 8.18 milioane de lei.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

87 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version