Analiza WBS: Indicii BVB au suferit astazi corectii negative

de I.B.     HotNews.ro
Miercuri, 31 martie 2010, 21:23 Economie | Burse

Indicii Bursei de Valori București au suferit astazi corecții negative, dupa ce la mijlocul sesiunii de tranzacționare inregistrau aprecieri de peste 0.4%, pe fondul datelor macroeconomice negative publicate in SUA. Cea mai abrupta scadere a fost inregistrata de indicele BET-FI, din componența acestuia doar SIF1 Banat Crișana (+0.62%) realizand astazi o variație pozitiva la sfarșitul zilei.

Indicele BET-NG a reușit astazi cea mai redusa depreciere, scaderile inregistrate de acțiunile Transelectrica (-3%) și OMV Petrom (-1.15%) fiind compensate parțial de creșterile titlurilor Condmag (+5.15%), Rompetrol Rafinare (+0.56%), Transgaz (+0.41%) și Dafora (+3.61%).

La randul sau, indicele BET a scazut astazi cu 0.36%. Lichiditatea pieței de acțiuni a secțiunii BVB a fost astazi de 19.2 milioane de lei, in timp ce pe piața de obligațiuni s-au tranzacționat titluri de stat cu o valoare totala de 108 milioane de lei. Pe secțiunea RASDAQ s-au inregistrat tranzacții cu acțiuni in valoare totala de 8.18 milioane de lei.


Citeste mai multe despre   
Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

89 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri