Analiza WBS: Indicii BVB au suferit corectii negative

de I.B.     HotNews.ro
Marţi, 11 mai 2010, 21:02 Economie | Burse

 documente
(12 Mai 2010) PDF, 265KB
Indicii Bursei de Valori București au suferit astazi corecții negative severe dupa creșterile optimiste de ieri, scaderile inregistrate fiind cuprinse intre -3.87% (BET-FI) și -5.13% (BET). Sectoarele financiar și energetic au fost principalele surse ale evoluțiilor negative, acțiunile BRD (-8.11%), Transgaz (-5.79%), OMV Petrom (-5.36%) și Banca Transilvania (-3.47%) contribuind impreuna cu -239.53 de puncte la scaderea de -279.61 de puncte suferita de indicele BET.

Singura companie din indicele BET care a inregistrat astazi o evoluție pozitiva a fost Azomureș, care a crescut cu 3.29% pana la 0.4390 RON.

Lichiditatea pieței de acțiuni a scazut fața de ziua de ieri, valoarea totala a acțiunilor tranzacționate pe secțiunea BVB fiind astazi de 34.96 milioane de lei, dintre care aproximativ 62% reprezentand tranzacții cu titluri ale societaților de investiții financiare.

Pe piața de obligațiuni s-au tranzacționat titluri de stat cu scadența in 2013 și 2011 și valoare totala de 16.29 milioane de lei. Tranzacțiile cu acțiuni de pe secțiunea RASADAQ au totalizat 1.8 milioane de lei.


Citeste mai multe despre   
Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

98 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi