Indicii Bursei de Valori Bucuresti au realizat astazi o evolutii indecise, intr-o sesiune marcata de volatilitate scazuta si de cea mai mica valoare rulata pe piata de actiuni in ultimele doua luni.

Indicele BET-FI a fost singurul care a reusit sa incheie ziua in teritoriu pozitiv, avansand cu doar 0.17% in perioada de fixing de la finalul sesiunii de tranzactionare dupa ce evoluase in permanenta in teritoriu negativ; cresterea a provenit din aprecierea cu 0.88% a titlurilor SIF1 Banat Crisana, celelalte patru SIF-uri incheind ziua stationar.

Indicele BET a coborat astazi cu 0.19%, datorita in principal evolutiilor negative ale actiunilor BRD (-0.83%) si OMV Petrom (-0.30%); acestora li s-a adaugat in cazul indicelui ROTX (-0.24%) Banca Comerciala Carpatica (-2.11%). Pe sectiunea BVB valoarea tranzactiilor cu actiuni a totalizat astazi 4.35 milioane de lei, cel mai redus nivel din ultimele doua luni, in timp ce pe pietele de produse structurate si obligatiuni valorile tranzactionate au fost de 938, respectiv 651 mii de lei.

Pe sectiunea RASDAQ tranzactiile cu actiuni au totalizat 1.53 milioane de lei.