Indicii Bursei de Valori Bucuresti au suferit astazi evolutii pronuntat negative,incheind in multe cazuri sesiunea in apropierea minimelor zilei. Indicele BET-FI a suferit cea mai abrupta corectie, coborand cu 1.63% pana la 22735.26 puncte dupa o sesiune petrecuta in majoritate la nivele situate cu peste un procent sub inchiderea de ieri.

Indicele energetic BET-NG a reusit cea mai redusa scadere zilnica, pierzand doar 0.73% dupa ce inainte de perioada de pre-inchidere cobora cu 1.13%; dintre cele zece componente ale sale doar Rompetrol Rafinare (+0.35%) si Rompetrol Well Services (+1.61%)au reusit inchideri pozitive. Indicele BET a pierdut 0.83%, inchiderea stationara a actiunilor Dafora fiind singura din componenta sa care nu a fost in teritoriu negativ; Indicele ROTX a pierdut la randul sau 0.84% astazi.

Valoarea tranzactiilor cu actiuni de pe sectiunea BVB a fost astazi de 34 de milioane de lei, iar piata de produse structurate a totalizat 293 de mii de lei. Pe sectiunea RASDAQ totalul zilei a fost de 1.64 milioane de lei.