Cristian Sima si-a dat demisia din functia de presedinte al WBS Holding, precizand ca are un alt proiect asupra caruia vrea sa se concentreze. El nu a dat detalii legate de acest proiect, insa a spus ca acesta este "ultimul si cel mai important proiect" din viata sa.

Cristian SimaFoto: HotNews.ro

Conducerea WBS Holding a fost preluata de catre actualul CFO, Anca Bunea.

"Azi mi-am dat dat demisia din fruntea WBS. Am un alt proiect asupra caruia vreau sa ma concentrez, ultimul si cel mai important proiect din viata mea", a declarat Cristian Sima pentru HotNews.ro, fara a oferi detalii despre noul proiect.

Intrebat daca acest proiect are legatura cu faptul ca recent si-a depus candidatura pentru postul de administrator al Bursei de la Sibiu, Cristian Sima a spus doar "no comment, speculati ce vreti".

Fostul sef al WBS Romania si-a depus recent candidatura pentru CA al Bursei de la Sibiu. Alaturi de el, alti opt candidati mai aspira la postul de administrator al Sibex. Cei noua candidati sunt Teodor Ancuta, Gabriel Filimon, Bogdan Ivan, Dan Simionescu, Anton Ionescu, Cristian Sima, Alexandru Gaitan, Paul Miclaus si Iancu Stavrositu. Fiecare candidat are un proiect cu care spera sa convinga actionariatul Sibex ca este cel potrivit, pe ordinea de zi a sedintei AGA figurand si proiectul de fuziune al Sibex cu BVB, cu toate ca in acest moment acesta are sanse mici de realizare.

Cristian Sima, impreuna cu grup international de traderi activi pe pietele de capital est-europene, a fondat WBS Holding in 1997.

N.R. Cristian Sima este unul dintre actionarii HotNews.ro