Sunteti gata sa-l ascultati pe Robin Sharma cu un program de noutate absoluta? Sir Richard Branson si Robin Sharma vor fi aici! Totul live in data de9 Mai 2012, la Sala Palatului din Bucuresti.

Sir Richard BransonFoto: Finmedia

Succesul a fost definit ca intalnirea oportunitatii cu pregatirea. Misiunea noastra constanta este sa cream oportunitati - asa ca i-am adus pe doi dintre cei mai proeminenti lideri din domeniile lor la nivel modial. Ei sunt dedicati crearii si impartasirii sistemelor cele mai noi pentru a obtine succesul. Si pentru prima data - ei vor fi impreuna:The Ultimate Success Summit - Bucuresti, 9 mai 2012. Este un eveniment care ofera cea mai mare oportunitate a anului de a avea succes!

Noi va oferim oportunitatea de a va inregistra la acest eveniment cu un pret extrem de atractiv! Doar pana la 15 noiembrie puteti beneficia de aceasta oferta unica! Fie ca veti alege sa participati cu un bilet categoria acces general, fie ca veti alege categoria VIP pentru a lua masa cu Richard Branson si a beneficia de Ultimate VIP Experience, grabiti-va sa rezervati un loc la acest eveniment senzational! Cu siguranta, biletele oferite la acest pret special de early booking se vor epuiza rapid!

Sir Richard Branson este fondatorul lui Virgin Group. Unul dintre brandurile cele mai larg recunoscute si respectate din intreaga lume, Virgin si-a extins afacerile in calatoriile cu avionul si cele pe calea ferata, ospitalitate si petrecerea timpului liber, telecomunicatii, media, sanatate si wellness, turism in spatiu si energie curata, prin peste 300 de companii in 30 de tari. Lider in inovarea produselor si in deservirea clientilor, el a devenit cavaler in 1999 pentru "serviciile aduse antreprenoriatului."