Michael Rees a fost numit in functia de director general al GTS Romania incepand cu data de 1 noiembrie 2011, inlocuindu-l in fruntea companiei de telecomunicatii pe Dan Mihaescu.

Rees, cu peste 13 ani de experienta in acest domeniu, s-a alaturat GTS Central Europe in august 2010. Anterior, el a detinut o serie de pozitii executive in cadrul Cavalier Telephone si OnFiber Communications (achizitionata ulterior de Qwest Communications).

Michael Rees detine o diploma in economie si matematica de la Boston University si un MBA de la Tepper School of Business a Carnegie Mellon University.

Dan Mihaescu, in varsta de 41 de ani, a condus GTS Telecom din luna februarie a anului 2000.

GTS Telecom, filiala locala a GTS Central Europe, este unul dintre cei mai importanti furnizori alternativi de servicii de telecomunicatii din Romania. GTS ofera solutii de transport de date, voce fixa, acces internet si web hosting in centre de date proprii in Bucuresti si Oradea. Reteaua proprie de fibra optica a GTS Telecom depaseste 1000km, la care se adauga retele de Ethernet si acoperire radio. Compania, cu sediul in Bucuresti, are in prezent aproximativ 125 angajati.

GTS Central Europe detine si opereaza retele de fibra optica si centre de date in Cehia, Ungaria, Polonia, Romania si Slovacia. GTS este detinuta din aprilie 2008 de un consortiu format din fonduri private de investitii, condus de Columbia Capital si M/C Venture Partners, din Statele Unite.